Födelsedagspresent från SKL ?

Kära SKL
I morgon fyller jag år. Då önskar jag mig 10.000 kr mer i lön. Till alla lärare.
Tack på förhand!
Fröken Ann

2 kommentarer på “Födelsedagspresent från SKL ?”

  1. Kära Ann, och grattis i förskott. Jag tror inte lärarna får något av att önska sig, utan behöver ta fajten på riktigt. Sluta skriv på avtal ni inte är nöjda med, sluta förhandla bort strejkrätten i varenda avtal. Lycka till, vi ses kanske i framtiden

    • Tack Max. Nej, du kanske har rätt, jag kanske inte får min önskning, men jag kan fortfarande önska. Jag kan fortfarande visa missnöje och jag kan alltid kämpa och hoppas! Lycka till du med, tills vi möts då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: