Jag fick ett tweet i flödet av @mikael_parknas med denna text: ”Teacher’s Guide to Setup a Classroom Wikispace” och denna länk. Jag har hört om wikispaces förut men inte riktigt tyckt att jag haft tid att titta på det. Det hande jag idag. Och resultatet blev detta:

Fröken Ann´s Wikispace på frokenann.wikispaces.com

En wikispace för att göra information och material tillgängligt för elever och föräldrar- en sajt för en enklare kommunikation med hemmen helt enkelt.

Det föll sig så bra för jag hade precis i veckan funderat hur jag skulle göra för att få till en sådan här sida. Det kändes inte bra att använda bloggen, där så många åsikter om läraryrket flyger omkring. Det är ett annat verktyg, för ett annat syfte. Jag ville inte heller använda klassbloggen. Den tävlar vi med i webstjärnan och den har sitt tema. Men en helt egen wikispace kändes fantastiskt bra!

Kanske fler som vill testa? 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s