The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Här är ett utdrag:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 12 000 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 20 years to get that many views.

Click here to see the complete report.

3 kommentarer

 1. Lisa skriver:

  Hej fröken Ann!

  Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året. Nu har jag väntat länge på ett nytt klokt blogginlägg! Kommer det fler?

  Kram fröken Lisa

  Gilla

  1. hultmans skriver:

   Tack Fröken Lisa! 😀 Det värmer att vara saknad. Jag har stirrat på min egen framsida ett tag och tänkt att skall man säga något borde man ju ha något klokt att säga också … Ärligt har torkan mest berott på att jag haft ett brinnande humör på senare tid och att skriva i ilska kan vara farligt. Men jag behövde en spark i baken så nu skall jag knappa ner inlägget jag skrivit i huvudet under en lång tid! 😀 TACK!
   /Fröken Ann

   Gilla

  2. hultmans skriver:

   Och gott nytt på dig med förresten! 😀

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s