Detta är inte en film för känsliga, underåriga eller skojare. Detta är en högst allvarlig och hemsk, viktig och fruktansvärd film där offentliga kvinnor läser några av hatbreven de fått. Anonymitet på nätet är ett stort problem, när det används på detta sätt. Men mest skrämmande, hur det än är, är att det faktiskt finns människor ibland oss som kan drista sig till denna typer av brev med hot mot personen i fråga, hot mot deras barn och familjer. Förtal och ren och skär illvilja. De enda moster som finns är människor. De finns mitt ibland oss.

Jag är så ledsen att någon måste utstå detta!

Om jag inte lyckas med något annat som lärare, måtte jag i alla fall lyckas med att ingen som suttit i mitt klassrum någonsin beter sig så här mot en annan medmänniska!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s