IMG_3108Det sker så mycket hela tiden just nu att jag inte hinner med den här bloggen. Men den är inte bortglömd! Och nu i sommar händer det grejer!

support_150Snart går startskottet för Almedalsveckan. Och självklart finns #skolvåren där, #afkAlmedalen. Vi kommer att ha en workshop på måndagen på temat ”Vad ska vi med skolan till?” och vi kommer att finnas på plats under hela veckan, söndag till söndag, för att lyfta frågor som ”Varför skola?” och sätta skolfrågorna i fokus. Eftersom #skolvåren är ett rent ideellt initiativ som helt drivs i ”do good shit”-anda så söker vi hela tiden sponsring. Inför #afkAlmedalen har vi startat en FundedByMe-insamling och vi är mycket glada om du vill hjälpa oss genom att skänka en krona eller två för att täcka kostnaderna under Almedalsveckan. För 100 kr får du en pin att stoltsera med på din blogg för att visa att du stödjer #skolvåren. 😀 T-shirts, pins och annat är också välkommet! Tack på förhand för ditt bidrag 😀

Men innan det är det dags för #skolvåren #afkVarberg. På måndag landar jag i Varberg och på tisdag drar det igång. Vårens klimax! Om du inte kommer dit så hoppas jag att att du följer oss i alla sociala medier. @skolvaren och #skolvåren på Twitter, hashtaggen för Varberg-dagarna blir #afkVarberg samt på Facebook och på bloggen www.skolvaren.se. Under dag två kommer Lärarkanalen vara nera och spela in också.

SommarpodLogga

Idag kickade jag och Emil Jansson igång det första Sommparpod-avsnittetwww.sommarpod.se. Först ut blev HelenaRoth(@Hero_Respondi), som är en av de som var med och startade #skolvåren. Jag hoppas att ni lyssnar i sommar, och att ni spelar in en egen Sommarpod. Allt är crowdsourcat och alltså beroende av att människor vill delta och skapa. Gå in på bloggen så ser du hur man gör  eller lyssna till hur man gör. Följ sommarpod på Twitter, @sommarpod och #sommarpod samt på Facebook. Du kan också prenumerera på avsnitten via iTunes.

Jag hoppas ni alla följer mina resor i sommar. Jag har mycket i kalendariet som ni ser och lever ett fantastiskt inspirerande liv just nu. Jag hoppas att

även ni får en givande sommar och att vi får chans att mötas någonstans.

Spring nu ut i sommaren, solen och glädjen.

frokenann_logo3

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s