2013 – ett år fyllt av möten.

I år har jag ”lämnat” min första tredjeklass vidare. Jag har varit med och startat #skolvåren. Jag har varit med och arrangerat #afkSkolvåren. Jag har varit med och genomdrivit utveckling för förbättring på min arbetsplats. Jag har deltagit under Almedalsveckan för första gången i mitt liv. Jag har suttit i olika debattpaneler. Jag har skrivit debattartiklar. Jag har varit på Fårö. Jag har renoverat köket. Jag har varit IKT-pedagog. Och jag har gjort så mycket mer.

Tack till er alla som berikat mitt liv under det här året!
Ett passande citat här är: ”Some people is cast a role in your life and others are just auditioning”.

Jag är en stor Charlie Chaplin fan så jag låter Chaplin säga det jag egentligen vill säga:

Nu gör vi ett magiskt 2014!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s