Inför Almedalsveckan 2014 samlade #skolvåren in frågor från alla som ville föra fram dessa under Almedalsveckan. Bland annat skickade elever från olika delar av Sverige in korta inspelade klipp med frågor till olika instanser, politiker och organisationer, som vi publicerade i sociala medier och visade för berörda. Vi fångade sedan in svar när de gick att få, via videoklipp och trådar i sociala medier.

Vi samlade också in skriftliga frågor och skapade ett frågebatteri som vi byggde våra Walk n´ Talks på.

Vi hoppas så klart att vi, även i år, ska kunna föra fram era frågor och få fånga upp svar från berörda. Vi hoppas också att det ska bli fler frågor och att vi via sociala medier ska kunna skapa en ännu större och ännu mer synlig demokratisk plattform för alla som inte kan vara på plats.

Så: vilka frågor vill du föra fram under Almedalsveckan? Vilka frågor vill du sätta på agendan? Vad vill du synliggöra? Vilka samtal vill du bidra till? Vem vill du kräva svar av?

Skicka dina frågor till #skolvårens mobila team, via Twitter (tagga med #FrågaAlmedalen och pinga in @skolvaren eller någon av oss som är på plats så vi inte missar det i flödet), via Facebook, via mejl (skolvaren @ gmail . com), via #skolvårens blogg eller skriv i kommentarsfältet nedan. Gör ett videoklipp*, ett ljudklipp, skicka frågan skriftligt – gör det på ditt sätt – så gör vi allt vi kan för att sprida och försöka få svar!

Vi ses i flödet!

Följ mig och #skolvåren under Almedalen:

Twitter
@frokenann 
@skolvaren
#afkAlmedalen
#FrågaAlmedalen

Facebook
Fröken Ann
Skolvåren
#afkAlmedalen
#FrågaAlmedalen

Hemsida och blogg
skolvåren.se
#skolvårens blogg (nås också via hemsidan)
frokenann.com

* Om du är under 18 år behöver vi tillstånd från vårdnadshavare för att kunna publicera bild samt namn. 

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s