Nya inlägg i din inkorg

Från bloggen

Rättsosäkerhet är ordning och reda när Ygeman får bestämma 

Politikerna anammar SD-propaganda och gömmer sig bakom ord som ministerstyre. Men allt är ett retoriskt knep för att slippa ta ansvar. Vi spelar ett spel med människors liv som insats och politikerna skapade spelet.  “Det ska vara ordning och reda i flyktingpolitiken.” Meningen är så gott som kopierad från SD:s manifest, där ren och skär rasismFortsätt läsa ”Rättsosäkerhet är ordning och reda när Ygeman får bestämma ”

Politiker — hör upp

Alla politiker – hör upp, jag ber er. I går gick socialdemokratiska politiker ut och krävde omedelbart stopp av utvisningarna till Afghanistan. Detta gjorde både lokalt i Växjö samt av 14 socialdemokratiska riksdagsledamöter. Nu är det din tur! Malin Lauber (s) från Växjö har gjort ett upprop på sin Facebooksida, för alla aktiva politiker, oavsettFortsätt läsa ”Politiker — hör upp”


Jag heter Ann Hultman Jakobsson och jag brinner för att bidra till skapandet av ett hållbart samhälle. Det gör jag bland annat genom mitt arbete som utvecklingslärare i Haninge kommun. Min bakgrund är journalist och inom skolans värld har jag innan min nuvarande tjänst arbetat som lärare, IKT-pedagog, förstelärare, fackligt ombud, arbetslagsledare, pedagogisk utvecklingsledare och biträdande rektor. Jag tror att vi genom att utveckla skolan kan utveckla samhället. Jag tror också att varje utveckling och förändring startar med mig, med varje individ, inom varje individ. Jag är alltid öppen för nya utmaningar och samarbeten. Hör av dig om du tror att vi kan göra gott tillsammans.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s